Colibri

Защо да изберем Colibri?
Автоматизираната нивомерна система за резервоари Colibri от Franklin Fueling Systems е за собствениците на бензиностанции, които се нуждаят от ясна, лесна за работа и надеждна система за контрол на резервоарите с гориво. Colibri следи за нивото и плътността на горивото, осигурявайки непрекъсната, надеждна, безопасна и ефективна работа на вашата бензиностанция. С Colibri вие знаете точно количеството и качеството на горивото във всеки един момент, защото за вас работи една от най-продуктивните и разходно-ефективни системи за наблюдение в днешно време - Colibri от Franklin Fueling Systems.


Конзола Colibri

 

Конзолата отчита температурата и нивото на горивото, и водата в резервоарите посредством инсталираните в тях сонди. На базата на отчетените стойности тя изчислява реалния обем гориво. Конзолата разполага с RS-232 и Ethernet интерфейси. Позволява дистанционно наблюдение и обслужване през Internet, както и изпращането на съобщения по електронна поща при възникване на определени събития. Всички съобщения на екрана и на отдалечения интерфейс са преведени на Български език.
Нивомерна сонда TSP-LL2-XXX

Нивомерната сонда отчита нивото на водата и горивото посредством магнитни поплавъци. В тялото на сондата се намират и температурните датчици, които измерват температурата на течността в резервоара. Нивомерните сонди се предлагат в определен набор фиксирани дължини избираеми съобразно диаметъра на резервоара, в който ще се монтират.

Нивомерната сонда се комплектова с поплавъци за съответния тип гориво. Поплавъците за светли горива са по двойки - един за отчитане на нивото на водата на дъното на резервоара и друг за продукта. В случай, че се изисква измерване на плътността на горивото тогава поплавъкът за продукта се заменя с такъв за измерване на плътност. Поплавъците за вода и продукт са в три размера - 2, 3 и 4 цола. Поплавъкът за плътност е само в размер 4 цола. Поплавъкът за газ (LPG) е само в един размер - 2 цола.


Нивомерна система Colibri е сертифицирана с УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ОДОБРЕН ТИП СРЕДСТВО ЗА ИЗМЕРВАНЕ №12.02.4952

Оно стояло "смотреть смешарики новые серии подряд"под нависшим утесом, и его темные "расписание электричек горячий ключ краснодар"стены почти сливались со скалой; окнами служили "скачать картинку тачки"два отверстия, забранные несколькими деревянными поперечинами; через "скачать песочница для мур клуба"эти отверстия в дом проникало немного света.

Даже опрометчивый агент не мог "Скачать бесплатно программу виндовс медиа бесплатно"решиться на такой смелый шаг превысить "скачать читы на last chaos"свою власть без серьезных оснований.

Из-под "карточная игра сплю"плаща появился ключ, и большой засов нехотя уступил нажиму женской руки.

Я "скачать в аудио в контакте"слышу сигналы моих "книга язык цветов"разведчиков.

Приезд ирландского юриста в такой напряженный "скачать песню песню отпускаю"момент вызвал массу толков в форте, в поселке и на окрестных плантациях.

Ничего не поделаешь,-серьезно ответил Швейк.

Travel Turne Tranzito