TLS Wireless Technologie

 

 

Редуцира разходите за монтаж на станции без проводимост за кабел
Премахва необходимостта от изкопни работи на форткорта при монтажа на система за мониторинг на горивата. Така  вашата бензиностанция остава естетически незасегната.

Минимално прекъсване на работата при монтаж
Избягва се временното прекъсване на работата на обекта по време на монтажните дейности и съответно пропуснатите ползи.

Можете да се възползвате от всички предимства на системата, избягвайки прекалено високите разходи
TLS-RF наблюдава резервоарите постоянно, позволявайки да бъде монтиран на по-стари обекти, който могат да се възползват от същото високо ниво на функционалност и технологии, както на тези, използващи проводникова връзка със сондите за следене на нивото.

Безжична технология
Управление на наличностите, съгласуване на продажбите и оборота на горива, сертифицирани тестове за пробиви на резервоарите, или сензори за течове, без да се налага полагането на проводници и нарушаване на покритията на обекта.

Неинвазивна инсталация
Не се налагат строително-ремонтни дейности, предпазва повърхността на форткорта.

Допълнитена TLS система
Съвместима със всички стандартни системи TLS, магнетостриктивни сонди и сензори.

TLS 2

Възможност за комуникация с другите системи на обекта

Комуникационен интерфейс за връзка с фискалната система, стандартен компютър и локален принтер, с цел автоматизиране на събирането на информация за резервоарите и продажбите.

Отдалечена свързаност

Възможност за отдалечена свързаност със системата с цел централизиране на отчетността и оптимизиране на разходите за логистика.

Автоматични аларми

Предупрежденията за критично високо и ниско ниво на горивата помага за предотвратяването на препълване на резервоарите и достигане на абсолютния минимум и прекъсване на процеса на работа на бензиностанцията. Предупрежденията за наличие на вода в резервоара предотвратява продажбата на некачествено гориво.

Информация за доставките

Системата поддържа история на доставките за всеки резервоар и позволява на логистиците да подобрят ефективността при доставките.

Тестове за пробив в повърхността на резервоарите

Осигурява безопасността на Вашите резервоари с помощта на сертифициран статичен тест за теч в границите от 0.38 до 0.76 литра за час, без допълнителни разходи.

Възможност за управление на различни устройства с помощта на интегрираните релейни модули


Активира дистанционно различни устройства, като например сирена предупреждаваща за препълване на резервоар по време на доставка.

А если бы он "скачать книгу пиратов карибского моря"не проснулся, ни ему, ни его "скачать игру рисовалку на телефон"трем спутникам не пришлось бы, пожалуй, больше увидеть человеческое "скачать игры для игры на джойстике"лицо, разве только в предсмертной агонии, взглянув в глаза "статистика скачать бесплатно"друг другу.

На деле же это "строительство железной дороги игра"хотя небольшая, а все же лодка корабельная гичка, "скачать мозила фаерфокс"в которой сидят шестеро.

Пардон,-смущенно извинился он,-пойду блевать, сегодня уже в третий "скачать трава под снегом"раз.

Если сценка, разыгравшаяся на кашалоте, носила скорее комический характер, "скачать она мужчина"то здесь происходила подлинная трагедия, трагедия жизни и смерти.

АТОМНАЯ "скачать роман бориса акунина шпионский роман"ПЫЛЬ Мы нашли верховых лошадей, привязанных у "Фильмы черная молния скачать"главного входа.

Если ты чучело, то это тебе не повредит.

Travel Turne Tranzito