Gilbarco Veeder-Root

Нивомерните системи Gilbarco Veeder-Root, извършват иновативен мониторинг на резервоарите, следят за течове и автоматично управляват движението на горивата във вашите бази. Това позволява централизирано управление на данните и оптимизиране на разходите.


Най-новата разработка в областта на автоматизираните нивомерни системи. TLS-450 се базира на доказаното качество на по-старите поколения нивомерни системи Veeder-Root, като са добавени редица нововъведения, правейки TLS-450 по-добър, лесен за работа и  с по-голям набор от възможности.

 

Veeder-Root TLS-350

Оптимизира управлението на риска и защитата на средата на форткорта Покрива всички възможни загуби посредством сензори за течове, автоматично съгласува движението на горивото и идентифицира различните компоненти на температурата при доставка. Защитава тръбните разводки чрез прецизни тестове за загуба на налягане и спира работата на помпата при отчитане на вода.

AccuChartTM  автоматична калибровка
Патентована технология, която осъществява калибрирането на  няколко резервоара едновременно, предоставя данни с висока точност, анализира движението на горивата и осъществява преценка на възможните загуби. AccuChartTM коригира данните спрямо следните показатели: положение на сондата, наклон, форма, дължина и диаметър на резервоара.

Автоматизираното съгласуване помага за откриване на причините за възможни проблеми и бързото им разрешаване с цел оптимизиране на печалбите
Редуцира много от причините за грешка при анализите на оборота на горива и позволява на операторите да следят различните ефекти при промяна на температурата и други стойности, както и да отчитат евентуалните проблеми при доставянето на гориво.

Проверява за течове всмукателните трасета след всяко  зареждане
Извършва електронен тест за теч на всмукателните трасета след  всяко зареждане с опция за прецизна проверка до 0.38 литра за час. При появяване на предупреждение за теч, при отчитане на вода или намаляване нивото на горивото в резервоара системата може автоматично да блокира работа на помпата на това трасе.

Анализ на отклоненията
Открива скритите причини за отклонения, за да предотврати критичните проблеми. Разграничава реалните от виртуалните загуби.

Business Inventory Reconciliation
Автоматизирани дневни или периодични отчети за доставките, съпоставени с данни за продажбите от предходен период, записани в паметта.

Електронен тест за теч на нагнетателните трасета
Високо ниво на определяне на риска при потопяемите помпи, преустановяване на работата им при липса на гориво и предотвратяване на увреждания при наличие на вода в системите под налягане.

Тест за теч в тихия период на денонощието
Автоматично инициализира теч от порядъка на 0.38 до 0.76 литра за час всеки път когато има период без продажби. Провеждането на теста на резервоара става в момент на покой, по време на тихата част от денонощието.

Тестове за пробив в повърхността на резервоаритe
Осигурява безопасността на Вашите резервоари с помощта на сертифициран статичен тест за теч в границите от 0.38 до 0.76 литра за час, без допълнителни разходи.

Съгласуваност на информацията за шофьора на танкер
Посредством свързване с опционалната Информационна система за доставките, която се използва от шофьора на танкера, може да се осъществи доставка на гориво по всяко време, без да е нужно присъствие от Ваша страна, дори бензиностанцията да e затворена.

Модулна система с възможност за добавяне на опции
Архитектурата на тази система позволява нейното разширяване с цел постигане на необходимите изисквания при развитието на вашия бизнес.

 

 

 

 

Не заботясь "кипелов пророк скачать"больше о последствиях, они тотчас же снова "игры карточные скачать черви"сошлись.

Я хотел "скачать продвинутый новичок скачать"бы, Швейк, чтобы вы, пока мы в лагере, "запорожец скачать запорожец"по утрам "скачать сличительная ведомость"всегда являлись ко мне с рапортом.

``Наверно, мадемуазель Эжени "все музыка скачать"с Авророй'', "скачать саундтрек музыку"подумал я.

Недоставало только индейского героя, и вот "скачать программу для скачиваний песен в контакте"явился этот молодой "песенка из мультфильма скачать"вождь.

Шагайте прямо в эту лиловую "Будильник на компьютер скачать бесплатно торрент"дырку.

Я взял это оружие совсем не для того, чтобы поднять его против вас.

Travel Turne Tranzito