FANFIR

FAFNIR e световен производител на датчици за теч, препълване, системи за блокиране на вливане в грешен резервоар (смесване на горивата).

Компанията е световен производител на системи за следене на процеса за

изсмукване на парите - основен доставчик за колонките на TOKEHEM,

SHEIDT&BACHMAN, WAYNE DRESSER, GILBARCO, ADAST, TATSUNO,

ELAFLEX и много други. Този тип системи позволява комбинация с всички останали продукти на FAFNIR.

Предимства на сондите

Дължина на сондата до 20 метра. Всяка една сонда може да бъде изработена като стандартна твърда или гъвкава. Има няколко стандартни размери за сондите, но винаги може да се поръча нестандартен размер сонда, който се изработва за същото време, за което и останалите сонди.

Един и същ попавък от стомана за гориво и вода за бензин, дизел, ад блу, керосин, биодизел, етанол. Това предполага бързо и лесно монтиране на сондите без да се отделят по вид гориво, а стоманата не променя обема и масата си, като масовите поплавъци на другите видове содюнди, изработени от пластмаса

Няма мъртва зона на отчитане в горната или долната част

Комуникира с конзолата по цифрова комуникация

Не консумира голям ток, честотата на обхождане е 5 милисекунди с всички сонди, калибрирана е в лабораторни условия общо повече от 16 часа,може лесно да се презареди нов FIRMWARE

Няма термодатчици, а термокорда, като по този начин измерва температура по цялата дължина на сондата и не се налага смяна на сонда, поради неработещ термодатчик.

Принципът на магнито-стриктивното измерване е следния: няма рефлекторен магнит в долната част на сондата, който ако се размести променя точността на измерванеите показания.

Газовите поплавъци BUNA материал не позволяват разяждане или наплъстяване на утайки върху поплавъка.

Принципът на измерване НЕ Е капацитивен, където се налага периодично изваждане и почистване на сондата, поради показване на едно и също ниво, поради наплъстяване на утайка.

Поплавъците са теоретично несменяеми, поради ествеството на материала, което предполага спестяване на след инсталационен разход за смяна на поплавъци през няколко години.

 

Предимства на конзолата

24 месеца пълна гаранция при осигуряване на стабилизирано захранване и монтаж от оторизиран сервиз.

Възможност за зареждане на последен софтуер от оторизиран сервиз на територията на България (update firmware) на конзолата.

Възможност за автокалибровка на всички видове конзоли, чрез допълнителен софтуер.

Стабилно работещи гъвкави сонди до 20 метра дължина, широко разпространени в индустрията и промишлеността, които могат да бъдат комбинирани на една конзола със стандартни сонди.

Универсална конзола за връзка на сонди, датчици за теч, работещи на един и същи порт със сондите.

Минимум два комуникационни порта за ПОС.

Вградена опция за използване на конзолата като MASTER устройство, което позволява комбиниране на FANFIR с различни видове нивомерни системи

Вградени над 40 различни протокола за комуникация, което дава възможност за свързване с различни ЕСФП и POS. Важен факт е, че конзолата притежава няколко типа интерфейса 232/485, 232/232, TCP/IP. В зависимост от интерфейсите, които поддържа ПОС системата, на конзолата може да се използват различни интерфейси за комуникация.

Интуитивен интерфейс за работа. С едно докосване се достига до желаната информация на екрана, който е достатъчно широк да визуализира цялата необходима информация.

Универсално сервизно меню с лесен достъп ( приблизително време за настройка на нивомер с 4 сонди (30 минути).

Цветен Touch panel, произведен в Хамбург Германия.

Вграден софтуер за откриване на течове (единственото необходимо нещо е използване на VISY STICK ADVANCED).

Вграден софтуер за аларми-не се заплаща допълнително във всички видове конзоли.

Вграден софтуер за доставки - не се заплаща допълнително във всички видове конзоли.

Вграден софтуер за управление на Релейна кутия за събития.

Вграден софтуер за автоматинчо изготвяне на калибровъчни таблици- не се заплаща допълнително във всички видове конзоли.

Вграден софтуер за отчитане на плътност при наличие на поплавък за плътност- не се заплаща допълнително във всички видове конзоли.

 

Но "скачать песню птицам"ради всего святого, мистер "скачать программы для в играх в контакте"Мертон, хорошенько обдумайте свое "бесплатные фильмы эротика скачать"решение.

Я против собственного желания "скачать драйвера сборку"убеждал его отказаться от своего "скачать новый квип скачать"намерения.

Он арестован военными "Русификатор для k-lite codec pack"властями.

Он поехал по дороге "бессмертие для сталкер тень чернобыля скачать"вдоль Леоны и скоро "вокруг света журнал скачать торрент"оставил за собой поселок.

Враги не успели "скачать сетевую игру контр страйк"даже передохнуть.

Этот "Билеты пдд скачать программу"молодец не просто спит, а мертвецки пьян.

Travel Turne Tranzito